

2016 UEC BMX European Championships Timing schedule

Block A Block B Block C Block D	Austria-Hungary-Italy-Norway-Portugal-Russia-Slovakia-Spain-Ukraina-Switzerland Belgium-Denmark-Great Britain Estonia-Finland-Germany-Ireland-Nederland-Poland-Slovenia-Sweden Czech Republic-France-Latvia		
Thursday 7 July	9:30-10:00 10:00-13:00 10:30-11:55 12:00-13:25 13:30-14:55 15:00-16:25 16:30-17:15 17:20-18:45 20:00	85 min 85 min 85 min 85 min 45 min 85 min	Team manager meeting Registration (by team manager) Training Block A Training Block B Training Block C Training Block D Training Junior & Elite women Training Junior & Elite men UEC Convention
Friday			
8 July	8:00-9:25 9:30-10:55 11:00-12:25 12:30-13:55 15:00-15:50 15:50-16:55 17:00 17:30 18:30 19:30	85 min 85 min 85 min 85 min 50 min 65 min	Training Block D Training Block C Training Block B Training Block A Training Women Junior & Elite Training Men Junior & Elite TimeTrial Women Opening Ceremony TimeTrial Men Award Ceremony
Saturday	8:00-8:20	20 min	Warm-up Cruisers
9 July	8:20-9:00 9:05	50 min	Warm-up boys & girls 5-10 European Challenge Championship for 20" classes 5-10 years & Cruisers
	11:00-11:50 12:00 15:00 17:30	50 min	Warm-up boys & girls 11-13 European Challenge Championship for 20" classes 11-13 years Finals for all Challenge classes Prize award ceremony European Challenge classes
	17:30-18:25 18:30-20:00	55 min 90 min	Training Women Junior & Elite Training Men Junior & Elite
Sunday 10 July	7:30-8:55 9:30	85 min	Warm-up boys-girls 14 years & over European Challenge Championship for 20" classes 14 and over
	12:15-13:30 13:30-13:55 13:55-14:45 15:00	25 min 50 min	Finals for all Challenge classes Warm-up Women Junior and Elite Warm-up Men Junior and Elite European Championships for Men/Women Junior & Men/Women Elite
	16:00		Finals European Championships for Men/Women Junior, Men/Women Elite
	17:30		Prize award ceremony European Championships Prize award ceremony European Challenge classes

version: 29-6-2016 - 21:00